Ajo vendosi kamera në dhomë për të parë macet, por filmoi pronarin: Mahnitet me veprimet e tij (VIDEO)

24.07.2021 08:28

Ajo vendosi kamera në dhomë për të parë macet, por filmoi pronarin: Mahnitet me veprimet e tij (VIDEO)

Mësuesja Tisha McLeod jeton në një apartament me qira ku vendosi të vendoste kamera vëzhgimi në mënyrë që të mund të shihte se çfarë po bënin macet e saj kur ajo nuk ishte aty dhe kështu ajo do të kishte prova nëse dikush hynte në banesën e saj. Megjithatë, ajo filmoi pronarin duke u futur në dhomën e saj të gjumit.

Në heshtje, ajo vendosi një aparat fotografik në dhomën e ndenjes dhe tjetrin në dhomën e gjumit. Kur ajo shqyrtoi pamjet, ajo kishte diçka për të parë. Gjegjësisht, pronari i saj hyri fshehurazi në apartament, edhe pse ai e di që asaj nuk i pëlqen, shkoi në dhomën e gjumit dhe tmerroi shumë me lëvizjen e tij – ai nuhasi shtratin e saj.

Ai vendosi jastëkun dhe batanijen përsëri në vend, u drejtua për në dalje dhe pikërisht në atë moment, erdhi një mik i qiramarrësit 24-vjeçar me të cilin ajo ra dakord të kujdeset për macet ndërsa ajo ishte zhdukur.

Pronari i banesës i tha një mikeshë të befasuar se ai kishte ardhur për të kontrolluar macet dhe për t’i ushqyer ato – duke mos ditur që ishte detyra e saj.

McLeod postoi videon në TikTok dhe zbuloi se ajo e raportoi rastin në polici. Ajo gjithashtu theksoi se do të largohet në rastin e parë sepse nuk është hera e parë që pronari ndalet ndërsa ajo është larg. 

@tyishamacleod

Let’s just say, I’ll be moving and getting out of my lease! Like for part 2! #creepy #landlordsfromhell #pt1 #foryoupage

x