Ariu hoqi derën e Lamborghinit, reagimi i pronarit bëhet viral

25.11.2021 20:23

Ariu hoqi derën e Lamborghinit, reagimi i pronarit bëhet viral

Kafshët shtëpiake shpesh mund të shkaktojnë rrëmujë, por pronarët zakonisht i falin. Ashtu si pronari i këtij këlyshi ariu.

Videoja vjen nga Emiratet e Bashkuara Arabe dhe tregon një ari të ri që shkon tek një Lamborghini dhe me kuriozitet ngrihet për të marrë një mollë të shijshme.

Ai ngrihet te dera e një Lamborghini portokalli. Edhe pse është një Huracan Performante, vetura dhe sistemi i pezullimit të dyerve nuk mund të përballonin një ngarkesë të tillë.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Humaid Abdulla Albuqaish (@humaidalbuqaish)

x