Ariu vjedh paketën 15-kilogramëshe nga veranda e një shtëpie

02.10.2021 09:40

Ariu vjedh paketën 15-kilogramëshe nga veranda e një shtëpie

Kamera e sigurisë e një gruaje nga Tennessee po regjistronte momentin kur një ari erdhi në verandën e saj të përparme dhe doli nga aty me një pako prej 15 kilogramësh.

Fillimisht e nuhati dhe e ‘ngacmoi’ paketën që ishte dorëzuar aty nga FedEx dhe përfundimisht e tërheq atë nga shtëpia.

Sutherland tha se ajo nuk e di se çfarë e tërhoqi ariun në kuti, pasi ajo nuk përmbante asgjë që kafsha do të ishte e interesuar të hante.
 
“Të vetmet gjëra në të ishin kimikatet për pellgun tim të peshkut të cilat ishin në shishe plastike”, tha ajo për WBIR-TV.
 

x