Brodie ka shumë frikë nga kulluesja e kanaleve – shihni se çfarë ndodh kur e sheh atë (VIDEO)

18.09.2021 13:25

Brodie ka shumë frikë nga kulluesja e kanaleve – shihni se çfarë ndodh kur e sheh atë (VIDEO)

Qeni Brodie ka frikë nga kanaleve kulluese në rrugë.

Kështu që pronari i saj duhet ta marrë në krahë dhe ta mbajë atë sa herë që hasin në një kulluese gjatë një shëtitjeje.

“Është vetëm një tjetër nga frika e tij joracionale”, shpjegoi pronari i Brodiet së bashku me një video që e publikoi në mediat sociale.

Videoja është parë më shumë se shtatë milionë herë vetëm në Instagram.

“Unë jam si Brodie, dhe ata më tmerrojnë”, “Ai është shumë i lezetshëm”, “Djalë i zgjuar, ai nuk dëshiron të hyjë”, shkruan komentuesit nën videon e publikuar në rrjetet sociale.

x