Bulldog e merr me vete kudo një filxhan plastike – edhe kur fle e me mban në gojë

08.01.2022 09:06

Bulldog e merr me vete kudo një filxhan plastike – edhe kur fle e me mban në gojë

Një qen e mban me vete një filxhan plastike. Edhe në gojë edhe kur fle.

Ella Hylton ndau zakonin e pazakontë të qenit të saj, Bonnie në TikTok. Që kur ishte një qenush, bulldogi francez ka mbajtur të njëjtin filxhan plastike kudo ndërsa sjelljet nuk i ka ndryshuar as tani që është dy vjeç.

Ella ka ndarë në video disa situata në të cilat Bonnie mban një filxhan plastik. E mban gotën në gojë edhe kur fle.

Ella e quajti këtë filxhan një gotë mbështetje emocionale për Bonnien e vogël. Në video shihen gjurmë dhëmbësh nga thithja e vazhdueshme, por duket se kjo nuk e shqetëson aspak bukuroshen Bonnie.

Videoja është parë më shumë se 500 mijë herë dhe shumë prej tyre janë zbutur nga pamja. 

@nailsbyellahylton We don’t deserve dogs  #fyp #frenchie #dogsofttiktok ♬ death bed (coffee for your head) - Powfu & beabadoobee

x