Burri i ‘rrëmbyer nga alienët’ thotë se ka një dëshmitar që e ka parë ‘duke u kthyer’

26.05.2021 17:15

Burri i ‘rrëmbyer nga alienët’ thotë se ka një dëshmitar që e ka parë ‘duke u kthyer’

Një burrë pretendon se ai ishte rrëmbyer nga alienët dhe thotë se dëshmitarët e panë atë “duke u kthyer”.

Sipas mediave të huaja, Matthew Moniz tha se ai “ishte vizituar nga ata” një natë jo shumë kohë pasi një e dashur e re ishte zhvendosur në shtëpinë e tij.

Ai i tha Inside Edition: “Një herë kisha një zonjë të re që sapo ishte transferuar tek unë”.

“Një natë, ata erdhën më morën dhe gjatë procesit të kthimit, ata e zgjuan atë”.

Z. Moniz renditet si këshilltar shkencor për Starborn Support, një grup komuniteti i ngritur në shtetin amerikan Maine në 2006 që vepron si një rrjet mbështetës për njerëzit që pretendojnë se kanë parë ose rrëmbyer nga alienët.

Uebfaqja thotë: “Ne jemi një koleksion i njerëzve të rregullt që ndajnë ndjenjën e përbashkët për këto takime – rrëmbime, kontakte ose shikime – që kanë ndikuar thellësisht në jetën tonë në një farë mënyre”.

Ndërkohë, një ekspert i UFO-ve në Mbretërinë e Bashkuar i ka kërkuar qeverisë amerikane të lëshojë një foto tepër sekrete që pretendohet se tregon një objekt që rri pezull mbi Calvine në Skoci.

x