Çifti mori me qira një aeroplan për të organizuar dasmën me 100 mysafirë në kohë pandemie

25.05.2021 17:39

Çifti mori me qira një aeroplan për të organizuar dasmën me 100 mysafirë në kohë pandemie

Një çift nga India dyshohet se morën me qira një aeroplan dhe u martuan në mes të verës me më shumë se 160 të ftuar, në mënyrë që të shmangnin rregullat e futura për shkak të coronavirusit.

Të sapomartuarit, Rakesh dhe Dakshina u martuan para familjes dhe miqve në një aeroplan të dielën, pasi prenotuan një fluturim nga qyteti Madurai në Indi.

Më shumë se 160 njerëz ishin në Boeing 737 për të marrë pjesë në ceremoni. Pamjet në mediat sociale tregojnë një aeroplan të plotë, në ditën kur numri i vdekjeve në Indi kaloi shifrën prej 300 mijë personave.

x