Çifti shkon të martohet me traktor

20.11.2021 14:44

Çifti shkon të martohet me traktor

Një çift rus sfidoi traditën dhe zgjodhën një traktor për të shkruar në zyrën e gjendjes civile për celebrimin e martesës së tyre. Alexei, një inxhinier mekanik dhe Elisabetta, një veterinere u takuan në vitin 2018 kur vajza bënte praktikën në fermën ku punonte djali.

Ata u fejuan dhe pasi mbaroi kursin universitar në fakultetin e veterinarisë, vajza u kthye në fshat, raporton oranews.

Çifti nga Moska treguan se shëtitjet romantike i bënin me traktor dhe kështu e zgjodhën këtë mjet për momentin e tyre më të rëndësishëm. Dhe torta e dasmës nuk ishte e dekoruar në mënyrë tradicionale.

 

x