Djaloshi i lindur gjatë pandemisë për herë të parë takon një qen – reagimi i tij bëhet viral

27.10.2021 23:21

Djaloshi i lindur gjatë pandemisë për herë të parë takon një qen – reagimi i tij bëhet viral

Fëmijët e lindur në kohën e pandemisë së coronavirusit mbetën të privuar nga shumë.
 
Nëse muajt e parë të jetës i kanë kaluar në karantinë, mësohen vetëm nga familjarët, nuk dinë për miqtë, as për kafshët, përveç nëse kanë kafshë shtëpiake.

Djali Maksi nuk është as dy vjeç dhe vetëm pak kohë më parë pa një qen për herë të parë në jetën e tij.

Duke ecur, ai hasi në një zgarë të artë në rrugë. Ai e shikoi me habi, pastaj iu afrua dhe filloi ta studionte. Qeni u ul i qetë dhe e nuhati, me dëshirën për të kontaktuar me të.

Një regjistrim i takimit të parë prekës mes djalit dhe retrieverit u publikua në TikTok dhe mblodhi 5.7 milionë shikime në vetëm katër ditë. Shihni më poshtë. 

@maxismallsnyc

 

♬ Gbona - Burna Boy

x