Dy arinj erdhën të freskoheshin në liqen, pushuesit nuk mund të besonin atë që po shihnin

20.07.2021 23:16

Dy arinj erdhën të freskoheshin në liqen, pushuesit nuk mund të besonin atë që po shihnin

Një tronditje e vërtetë u përjetua nga të gjithë ata që erdhën të lahen në Liqenin Tahoe të Kalifornisë disa ditë më parë.

Gjegjësisht, një ari nënë eci me këlyshin e saj në një plazh me rërë në qytetin e South Lake Tahoe. Ata vendosën të kërkonin strehim nga nxehtësia në një liqen freskues.

Njerëzit lanë peshqirë, lodra dhe gjëra të tjera dhe u turrën në anën tjetër të plazhit me celularët e tyre për të kapur skenën e mahnitshme para tyre.

Ndryshe, regjistrimi është parë më shumë se 8.4 milionë herë.

mama bear in lake tahoe California #laketahoe #mamabear #babybear #summervibes #southlaketahoe2021

♬ Banana (feat. Shaggy) [DJ FLe – Minisiren Remix] – Conkarah

@luimonte89502

mama bear in lake tahoe California #laketahoe #mamabear #babybear #summervibes #southlaketahoe2021

♬ Banana (feat. Shaggy) [DJ FLe - Minisiren Remix] - Conkarah

x