Është e mundur që të deheni nga akullorja: Një makinë shndërron alkoolin në akullore

17.07.2021 12:10

Është e mundur që të deheni nga akullorja: Një makinë shndërron alkoolin në akullore

A keni dashur ndonjëherë të hani akullore të bërë nga alkooli? Ndërsa kjo ide ju duket e çmendur dhe e pamundur, por makineria e akullores “Nën Zero” është aty për t’ju përgënjeshtruar.

Gjegjësisht, është një pajisje që përdor një teknikë unike për ngrirjen e alkoolit, e cila mundëson që birra, koktejet dhe pijet alkoolike të shndërrohen në akullore të shijshme.

Ajo që është e rëndësishme të përmendet është se pajisja nuk e ndryshon përbërjen e alkoolit që vendosni në të. Çdo gjë mbetet saktësisht e njëjtë, që do të thotë që ju mund të pini akullore fjalë për fjalë siç do të bënit me të, për shembull, alkoolin në formë të lëngshme.

Roger ende vëren se duhet rreth gjysmë ore që birra të ndryshojë nga e lëngshme në akullore, por pijet me një përmbajtje më të lartë alkooli zgjasin më shumë. Në thelb, sa më i lartë të jetë niveli i alkoolit, aq më shumë pritet.

Ky shpikës aktualisht është në fazën e promovimit të makinerisë së tij, duke shërbyer këto shijshme të pazakonta në ambientet e hotelierisë dhe në ngjarje. Ai gjithashtu planifikon të arkëtojë shpikjen e tij, duke e shitur atë në bare dhe pub, për rreth 6,000 dollarë. 

 

x