Familja e solli të porsalindurin nga spitali, duhet të shihni se si ka reaguar qeni i tyre

20.11.2021 08:55

Familja e solli të porsalindurin nga spitali, duhet të shihni se si ka reaguar qeni i tyre

Qeni Luna priti e emocionuar shoqen e saj të re.

Pronarët e saj u bënë prindër dhe ajo priti me padurim që foshnja të vinte nga spitali.

Kur e sollën foshnjën në shtëpi, Luna menjëherë filloi ta nuhaste duke tundur bishtin.

Ajo u përpoq menjëherë të miqësohej me të, kështu që vrapoi drejt kutisë së saj të lodrave dhe i solli të porsalindurit të preferuarat e saj. 

@ziveli_veselo

If I say I’m not crying you caught me in a lie

x