Gruaja e zë burrin me të dashurën në kinema, pamjet se si ai largohet me vrap bëhen virale (VIDEO)

17.09.2021 08:17

Gruaja e zë burrin me të dashurën në kinema, pamjet se si ai largohet me vrap bëhen virale (VIDEO)

Një dramë dashurie është zhvilluar në Kolumbi, e pamjet e këtij momenti për pak minuta janë shpërndarë në masë të madhe nëpër botë.

Në TikTok është shfaqur një video që u bë virale, dhe që protagonistë është një burrë me të dashurën e tij në kinema.

E ajo çfarë sigurt ata nuk kishin pritur, ishte momenti kur para tyre shfaqet gruaja e cila e zë burrin e saj me tjetrën dhe menjëherë niset në aksion.

Partneren që e kishte mbajtur të fshehtë menjëherë u largua duke ditur pasojat, ndërsa burri pësoi disa goditje duke detyruar që të ikë me shpejtësi nga gruaja e nervozuar. 

@capi_oficial38

lo pillaron

♬ sonido original - capi oficial

x