Gruaja i mbyll pajisjet elektronike brenda një kutie buke dhe me dry, pasi u ankua se fëmijët po i përdornin para gjumit

23.11.2021 16:27

Gruaja i mbyll pajisjet elektronike brenda një kutie buke dhe me dry, pasi u ankua se fëmijët po i përdornin para gjumit

Një grua e cila ishte lodhur me idenë e fëmijëve të saj për t’i përdorur pajisjet elektronike para gjumit, ka krijuar një dollap për t’i fshehur ato, duke përdorur kutinë e bukës si dhe një dry.

Sipas medieve të huaja, duke ndarë imazhet në një grup në Facebook, mamaja australiane, Joanne, konfiskoi pajisjet për t’i ruajtur brenda natës si dhe për t’i mbushur.

Megjithatë, derisa ajo ishte e kënaqur me idenë e dobishme, prindërit e tjerë në internet vunë re shpejt një të metë fatale.

x