Hipodrum Kompleks organizon mbrëmje muzikore me këngëtarin Jeton Fazliu

02.06.2021 16:36

Hipodrum Kompleks organizon mbrëmje muzikore me këngëtarin Jeton Fazliu

Hipodrum Kompleks, në Shirokë të Suharekës, organizon mbrëmje muzikore me këngëtarin e njohur, Jeton Fazliu.

Këtë radhë Hipodrum vjen më një ofertë mjaftë interesante ku ju do të paguani vetëm hyrjen 12 euro, ndërsa ushqimin, dhe një pije e keni gratis nga Hipodrum Kompleks.

Për të rezervuar tavolinën tuaj kontaktoni në 049/300-987.

Hipodrum Kompleks, vendi i ëndrrave tuaja!

x