Ka “gjoksin” më të madh se koka dhe nuk dihet nëse është mashkull apo grua: Si do të vepronit po ta takonit në rrugë?

13.05.2022 16:17

Ka “gjoksin” më të madh se koka dhe nuk dihet nëse është mashkull apo grua: Si do të vepronit po ta takonit në rrugë?

Imagjinoni se jeni duke blerë gjëra ushqimore dhe e takoni një person në dyqan me “gjinj” të mëdhenj.

Në të njëjtën kohë, nuk dihet nëse gjinjtë janë të vërtetë, si dhe nëse është burrë apo grua.

Nëse e keni të vështirë të imagjinoni, mos u shqetësoni. Dikush u kujdes që t’ju afrojë situatën nga dyqani, të filmojë një person me gjoks të madh dhe ka publikuar videon në TikTok.

Një person me një fustan të shkurtër dhe me “gjoks” të madh qëndron para një arke duke pritur faturën e blerjes. E etur për të përfunduar blerjet, ajo përpëlitet ndërsa gjoksi i kërcen.

Si do të vepronit po ta takonit në rrugë?

@halessiar

Mais um dia normal

x