Kjo video gazmore tregon më së miri se sa shumë macet i adhurojnë pemët dhe dekorimet e Krishtlindjeve

25.11.2021 16:46

Kjo video gazmore tregon më së miri se sa shumë macet i adhurojnë pemët dhe dekorimet e Krishtlindjeve

Macet adhurojnë pemët. Ata ngjiten mbi to dhe luajnë, kështu që nuk është çudi që ata adhurojnë ngritjen e një peme të Krishtlindjes.

Përveç ngjitjes në pemë, interesohen veçanërisht për dekorimet, ndaj heqin topat dhe luajnë me to, kurora dhe gjithçka që arrijnë.

Nuk është e pazakontë që një mace të rrëzojë një pemë nga eksitimi dhe dëshira për të luajtur. Një pronar maceje, i cili ka një profil në Facebook të quajtur Cole & Marmalade, postoi një përmbledhje të pamjeve të realizuara vitet e fundit në shtëpinë e tij gjatë periudhës së Krishtlindjes.

Pamjet janë gazmore. Sapo shohin kutinë me pemën të hapur, macet kënaqen plotësisht dhe janë edhe më të lumtura kur shohin rruazat dhe kurorat shumëngjyrëshe. Sapo ngrihet një pemë, macet ngjiten në të.

“Ne do të përpiqemi të mbjellim përsëri një pemë së shpejti. Na uroni fat”, ka shkruar pronari i këtyre maceve poshtë filmimit, i cili ka afro gjysmë milioni shikime.

 

x