Ky artist krijon portrete mahnitëse në mure duke përdorur pemët si “flokë”

03.09.2021 17:21

Ky artist krijon portrete mahnitëse në mure duke përdorur pemët si “flokë”

Urbanizmi dhe natyra duken si gjëra kontradiktore, por kjo nuk është gjithmonë rastësi.

Ndonjëherë, nëse imagjinata e dikujt lejon, të dyja mund të kombinohen, duke krijuar një bashkëpunim që krijon diçka vërtet të veçantë dhe unike.

Punimet e këtij artisti në Goiania të Brazilit po bëhen gjithnjë e më të famshme në botë. Artisti Fabio Gomes Trindade krijon art në rrugë që përshkruan portrete tepër të detajuara të grave dhe fëmijëve që mbajnë degët e pemëve dhe shkurreve si “flokë”.

Puna e tij ka marrë shpejt rrjetet sociale në të gjithë Brazilin dhe tani po përhapet në të gjithë botën. 

x