Majmuni adhuron kafshët e tjera, pamjet e tij janë bërë hit në internet

10.11.2021 19:34

Majmuni adhuron kafshët e tjera, pamjet e tij janë bërë hit në internet

Një majmun i quajtur Bibi ka muaj që jeton në Shtëpinë e Kafshëve në Indonezi, ku ndan një hapësirë me kafshë të tjera të lezetshme.

 
Bibi shpejt u bë mik me të gjithë, qen, pula, lopë, mace…

Stafi i Animal Home bën pothuajse çdo ditë foto dhe video të lezetshme të Bibit të vogël në poza të parezistueshme me miqtë e tyre.

Mijëra njerëz shijojnë pamjet e bibit duke përqafuar kafshë të tjera, duke ngrënë, duke luajtur ose duke fjetur. Ne kemi veçuar disa prej tyre.

@pet.tvv

best friend #cute #foryou #monkey #duckling

♬ original sound - Pet Tv

x