Mbrëmje muzikore me Leotrim Gashi-n & Band në Hipodrum Kompleks

30.05.2021 10:03

Mbrëmje muzikore me Leotrim Gashi-n & Band në Hipodrum Kompleks

Sot duke filluar nga ora 19:00 organizohet mbrëmje muzikore me Leotrim Gashi-n & Band në Hipodrum Kompleks.

Me meny të begatshme, hapësirë të mjaftueshme për argëtim, kalërim, karting dhe pishina, Hipodrum Kompleks në Shirokë të Suharekës, mbetet adresa e argëtimit për ju dhe familjen tuaj!

x