Me një ambient të veçantë, Hotel “Bonita” me oferta joshëse për Qershor (FOTO)

03.06.2021 17:58

Me një ambient të veçantë, Hotel “Bonita” me oferta joshëse për Qershor (FOTO)

Hoteli më i njohur dhe me luksoz në Golem, Hotel “Bonita”, vjen me një ofertë joshëse për muajn Qershor, për të gjithë pushuesit dhe klientët permanent të këtij Hoteli.

Ofertat për një natë:

Akomodimi me shërbim All-inclusive ➤55 euro për person

Akomodimi me mëngjes – darkë ➤ 45 euro për person

Akomodim me mëngjes ➤ 35 euro per person.

Fëmijët 0-5 vjec falas

Fëmijët 6-11 vjec 50 %zbritje.

Kujtojmë se hotel “Bonita” gjendet buzë plazhit nē zonën e Golemit. Pamja mahnistëse që ka dhe ambienti fantastik e bëjnë atë vendin më të frekuentuar dhe më të dashur për pushuesit.

x