Meny të begatshme, dhe zgjedhje të shumta në Hipodrum Kompleks (FOTO)

09.07.2021 17:55

Meny të begatshme, dhe zgjedhje të shumta në Hipodrum Kompleks (FOTO)

Hipodrum Kompleks prezanton disa meny speciale, për ju dhe familjen tuaj.

Të përgatitura në mënyrë perfekte, dhe me plotë shije, Hipodrum këtë herë ka menduar se ku duhet kaluar fundjavën me familje, apo shoqëri.

Ofertat vlejnë nga ora 12:00-13:00 dhe 18:30-20:00, rezervimi është i obliguar.

x