Mjekja serbe fliste për rëndësinë e vaksinës anti-COVID, infermierja pas shpinës harron që ishte ndezur kamera – fillon të zhvishet për t’u vaksinuar

02.09.2021 16:15

Mjekja serbe fliste për rëndësinë e vaksinës anti-COVID, infermierja pas shpinës harron që ishte ndezur kamera – fillon të zhvishet për t’u vaksinuar

Një detaj interesant nga lajmet e mëngjesit në televizionin publik të Serbisë, ka fituar vëmendjen e miliona njerëzve – duke u bërë hit në rrjetet sociale.

Derisa një mjeke po fliste për efektet pozitive të vaksinës anti-COVID në spitalin “Bezhaniska kosa”, pas shpinës së saj një infermiere duket se nuk e kishte vërejtur kamerën dhe kolegen e saj që po jepte intervistë.

Ajo fillon të zhvishet – duke u bërë gati që ta merr vaksinën anti-COVID, duke ia marrë tërë vëmendjen ekipit të televizionit që duket e kishte vënë në fokus.

E aty menjëherë filluan talljet nga komentuesit e shumtë, duke thënë se ky do të jetë edicioni më i shikuar i lajmeve në televizionin RTS.

 

x