Në Kili, foshnja e parë për 2022 quhet Griezmann Mbappé

04.01.2022 10:10

Në Kili, foshnja e parë për 2022 quhet Griezmann Mbappé

Një nga fëmijët e parë të lindur në vitin 2022 në Kili, quhet Griezmann Mbappé.

Popullariteti i Kylian Mbappé dhe Antoine Griezmann nuk njeh kufi e ku dy sulmuesit francezë padyshim kanë shumë fansa edhe në Amerikën e Jugut.

x