Nëse jeni duke u martuar me një valltarë prisni diçka të tillë – Hyrja legjendare e dhëndrit në dasmë me koreografi

30.09.2021 12:44

Nëse jeni duke u martuar me një valltarë prisni diçka të tillë – Hyrja legjendare e dhëndrit në dasmë me koreografi

Të gjithë e dinë zakonin tradicional të hyrjes së dhëndrit në dasmë, por ky burrë vendosi diçka më ndryshe.

 
Ëndrra e shumë personave është martesa si në filma, ku dhëndri hy i pari dhe e pret nusen e tij në altar, dhe nusja vjen më pas e shoqëruar nga i ati.

Mirëpo ky çift i jashtëzakonshëm vendosi diçka ndryshe. Dhëndri është një valltarë profesionist, dhe ai me miqtë e tij vendosën të bëjnë diçka të veçantë.

Teksa dasmorët prisnin hyrjen e dhëndrit, askush nuk ishte i përgatitur për çfarë ai kishte planifikuar.

Në pamje të parë ai është duke iu drejtuar altarit, dhe dy miq të tij ngrihen nga karriget dhe nga asgjë hiqi fillojnë të vallëzojnë koreografinë që ata kanë përgatitur.

Videon e plotë mund ta shikoni më poshtë.

x