Një familje lidhet përsëri me Amazonën pasi Covid kërcënon fshatin e tyre (VIDEO)

11.10.2021 14:24

Një familje lidhet përsëri me Amazonën pasi Covid kërcënon fshatin e tyre (VIDEO)

Përdërisa miliona njerëz në të gjithë botën kanë hyrë në bllokim mes krizës së virusit, një familje në Amazonën ekuadoriane ka zgjedhur të lëvizë më thellë në të pazbuluarën dhe sigurinë relative të xhunglës.

Ndërsa rilidhen me njohuritë e përgjumura stërgjyshore, larg shpërqendrimeve të jetës moderne, afiniteti i tyre me natyrën fillon të lulëzojë. Ndërsa përhapet lajmi se Ekuadori mund të heqë bllokimin së shpejti, a do të qëndrojë familja në Xhungël apo do të kthehen në vendin e tyre?

x