Një mjeshtër i ujit ka publikuar imazhe të çuditshme që ka hasur në punë

18.11.2021 20:42

Një mjeshtër i ujit ka publikuar imazhe të çuditshme që ka hasur në punë

Djali që përdor pseudonimin “Bfizzle” në internet, punoi për dy vjet si hidraulik dhe vendosi të shpërndajë foto të disa prej gjërave më të çuditshme që ka hasur në punë.

Në ato dy vite, ai kishte gjithashtu më shumë se sa kohë për të pikturuar shumë skena të pazakonta.

Disa prej tyre mund t’ju bëjnë të qeshni, të tjera mund t’ju habisin, e ka disa që madje do t’ju tronditin pak.

Shikoni gjithçka që ai hasi gjatë punës si hidraulik. 

x