Nuk donte të prishte rehatinë për shkak të ligjëratës së hershme – studentja merr dyshekun në fakultet

20.11.2021 08:53

Nuk donte të prishte rehatinë për shkak të ligjëratës së hershme – studentja merr dyshekun në fakultet

Të zgjohesh në agim për një fillim të hershëm nuk është gjëja më e këndshme për disa.

Përballë një ligjërate të orës 9 të mëngjesit, një studente me sa duket nuk donte të dilte nga rehatia e shtratit të saj.

Por, në vend që të qëndronte në shtrat, ajo mori shtratin me vete në fakultet – në fakt dyshekun dhe jorganin e saj

E gjithë gafa, tani virale, u xhirua nga shoqja e saj me emrin Magda. Kjo e fundit me këtë rast e publikoi videon në TikTok me llogarinë @kapciaks.

Siç mund të shihet edhe në videon e mëposhtme, studentja po e bartte dyshekun me karrocë përreth objektit. 

@kapciaks

she said fuck it I’m sleeping still #fyp #uni #lboro

♬ Tell Me Something Good - Ewan McVicar

x