Nuk donte të vaksinohej – burri në Indi u largua me vrap dhe u ngjit në majë të pemës

01.01.2022 23:23

Nuk donte të vaksinohej – burri në Indi u largua me vrap dhe u ngjit në majë të pemës

Një person në fshatin Vilianur të Puducherry në Indi u ngjit në një pemë për të shmangur vaksinimin kundër COVID-19.

Sipas medieve të huaja, burri, i cili vuri re se autoritetet shëndetësore po vinin drejt shtëpisë së tij, u largua me vrap dhe më vonë u ngjit në pemë për të mos lejuar ata që ta vaksinonin.

E gjithë ngjarja kishte ndodhur të martën.

Autoritetet shëndetësore të qyteti Puducherry thanë se burri, të cilit nuk ia përmendën emrin, u ngjit në majë të një peme pranë shtëpisë së tij kur gjeti ekipin shëndetësor aty pranë. Burri u largua nga shtëpia  e tij me një hanxhar të cilin po e mbante.

 

x