Pamje nga festa e Maturantëve në Hipodrum Kompleks (VIDEO)

28.05.2021 22:29

Pamje nga festa e Maturantëve në Hipodrum Kompleks (VIDEO)

Sot në ambientet e Hipdrum Kompleks shumë Maturantë u argëtuan në Partyn e organizuar enkas për ta.

Maturantët të cilët i kishin shuar shpresat për një ndenje të tillë u argëtuan nga DJ Lumi, dhe shijuan ushqimet, dhe pamjet mahnitëse të Hipodrum Kompleks.

Për më tepër ndiqeni kronikën e realizuar nga Kanal10.

x