Pinguini mbeti i vetëm pasi ‘një pllakë’ akulli shkëputet – por më pas tregohet i mençur dhe bashkohet me grupin

10.01.2022 10:54

Pinguini mbeti i vetëm pasi ‘një pllakë’ akulli shkëputet – por më pas tregohet i mençur dhe bashkohet me grupin

Ky është momenti kur një pinguin që po ecte përmes akullit përpara se “një pllakë” të shkëputej dhe ta ndante atë nga grupi.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, bëhet fjalë për pamje të postuara në vitin 2019, por që janë rishfaqur në rrjetet sociale.

Në pamje, ai shihet derisa ndahet nga grupi për shkak se para se të mund të bashkohet me të tjerët, akulli shkëputet.

Xhiruesi i videos dhe të tjerët dëgjohen duke bërtitur ‘Jo!’ dhe ‘Ai u nda!’.

Megjithatë, pinguini tregohet i mençur duke gjetur një pjesë ku akulli ende ishte afër pjesës tjetër, për tu bashkuar me grupin. 

 

x