Po e pagëzonin në një kishë të New Yorkut, foshnja 7-muajshe për pak sa nuk urinon mbi priftin (VIDEO)

09.09.2021 10:43

Po e pagëzonin në një kishë të New Yorkut, foshnja 7-muajshe për pak sa nuk urinon mbi priftin (VIDEO)

Një foshnje i bëri me lot të qeshin të pranishmit, ku derisa po pagëzohej në një kishë në New York filloi të urinon – dhe atë para syve të priftit.

Këto pamje kanë marrë mbi 13.000 shikime në Instagram që nga publikimi.

“Foshnja Jonathan me një fjalë ka urinuar priftin”, ka thënë babai i tij Demetri Lymberatos, 35-vjeç, që filmoi se si djali i tij 7-muajsh derisa po pagëzohej në një kishë kapi momentin urinoi.

E ky veprim i vogëlushit e bëri të qesh me lot edhe priftin, që dukej i lumtur që po pagëzonte djalin e vogël.

x