Prindërit padisin djalin e tyre në Indi pasi ky i fundit nuk po i bënë ata me nip

13.05.2022 18:09

Prindërit padisin djalin e tyre në Indi pasi ky i fundit nuk po i bënë ata me nip

Një çift në shtetin verior të Indisë, Uttarakhand, po padisin djalin e tyre të vetëm si dhe gruan e tij nuk po i bëjnë nip pas gjashtë vjetësh martesë.

Sipas medieve të huaja, Sanjeev dhe Sadhana Prasad, 61 dhe 57 vjeç, thonë se i shpenzuan kursimet për ta rritur djalin e tyre, duke paguar trajnimin e tij për pilot, si dhe duke shpenzuar për dasmën e tij luksoze.

Ata po kërkojnë kompensim me vlerë rreth 650 mijë dollarë, nëse nuk lind nipi brenda një viti.

Djali dhe gruaja e tij nuk kanë thënë diçka lidhur me rastin.

Padia e pazakontë është ngritur në aspektin e “ngacmimit mendor”.

x