Qeni simpatik e kthen borën aty ku e mori pronari në vend që të luajë me të (VIDEO)

04.01.2022 08:55

Qeni simpatik e kthen borën aty ku e mori pronari në vend që të luajë me të (VIDEO)

Golden Retriever Leo nuk mund të durojë kur gjërat nuk janë në vendin e tyre.

Pronari e mori atë për një shëtitje në dëborë, kështu që ajo vendosi të luante me të.

Ajo kapi pak borë dhe ia tregoi qenit. Në vend që të luante me të, Leo e kapi gungën dhe e ktheu aty ku e kishte çuar pronarja.

“Shefi po i kthen gjërat aty ku i takojnë”, thuhet në përshkrimin e videos simpatike.

x