Qeni u bë hit në internet për shkak të reagimit të tij në ditën e parë të punës

10.09.2021 11:11

Qeni u bë hit në internet për shkak të reagimit të tij në ditën e parë të punës

Një qen u bë i njohur në internet për shkak të reagimit të tij të mrekullueshëm në ditën e parë në punë.

Një fotografi e shpërndarë në Reddit tregon Labradorin të mbështetur tek një roje sigurie me një shprehje të trishtuar në fytyrë.

“Dita e tij e parë në punë”, shkruan në përshkrimin e fotografisë.

Komentues të shumtë filluan të shkruajnë se ata mund të identifikoheshin me qenin dhe ta kuptonin plotësisht atë.

“Kështu jam çdo ditë pune,” shkroi një përdorues. “Shpirti i tij vdiq ditën e parë”, bëri shaka një tjetër.

His first day at work

x