Qeni u përpoq të futet në shtratin e maces, skena shkaktoi të qeshura te njerëzit

12.11.2021 16:13

Qeni u përpoq të futet në shtratin e maces, skena shkaktoi të qeshura te njerëzit

Rebecca Lucas nga Springfield, Oregon, regjistroi një video të Labrador Baileyt tetëvjeçar duke u përpjekur të shtrydhej në një shtrat të vogël maceje, vetëm për të shmangur gjumin në dyshemenë prej druri.

 
Një video e postuar në TikTok tregon një qen tjetër, më të vogël që qarkullon rreth shtratit të vogël sikur edhe ai dëshiron të bashkohet me Labradorin.

Bailey u përkul në shtrat pak para se qeni më i vogël të hynte në të dhe nuk linte vend për askënd tjetër.

Pavarësisht se të dy qentë kishin shtretërit e tyre të mëdhenj, ata preferuan të “vjedhin” atë që i përket maces në vend që të largohen nga dhoma.

“Bailey nuk i pëlqen dyshemetë prej druri, sepse ai është mësuar me qilima,” zbuloi pronari. 

@rerelovessilverfox

#foryourpage #labradorretriever #dog #funny

♬ original sound - rerelucas76

x