Sensacionale! Google Earth filmon alienin në Tokë. Pamjet bëhen virale (FOTO)

17.11.2021 21:27

Sensacionale! Google Earth filmon alienin në Tokë. Pamjet bëhen virale (FOTO)

Pamje sensacionale nga Google Earth. Një hije me pamje rrëqethëse është parë në një pjesë të largët të botës nga një përdorues i çmendur i Google Earth.

Përdoruesi i TikTok @hidden.on.google.earth ndau zbulimin e tij dhe është parë mbi 2 milionë herë.

Në klip, ai zmadhon një peizazh shkëmbor dhe të mbuluar me borë të populluar me vetëm disa ndërtesa industriale.

Ata më pas shkojnë në pjesën e rrugës dhe gjejnë një hije që, për shkak të mënyrës se si është marrë imazhi, duket se është pothuajse si alien.

Nuk dihet vërtetësia e këtyre pamjeve, nëse kemi të bëjmë me montazh.

x