Shefi nuk ia dha rrogën, punëtori merr buldozerin dhe i shkatërron pesë kamionë

16.09.2021 09:29

Shefi nuk ia dha rrogën, punëtori merr buldozerin dhe i shkatërron pesë kamionë

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Sirnak të Turqisë. Punonjësi i një kompanie minerare atje kishte disa kohë që nuk po merrte rrogën.

Pas një sherri të ashpër me pronarin e firmës, i cili ishte xhaxhai i tij, punëtori i egërsuar ka marrë buldozerin e është vërsulur mbi kamionët e vënë në rresht.

Në zemërim e sipër, ai ka dëmtuar keqaz pesë kamionë duke i shtypur me bulldozer. Ai duket se kishte ndërmend t`i shkatërronte të gjithë, por punonjësit e tjerë kanë ndërhyrë dhe kanë arritur ta qetësojnë, ndërsa pronarit, rroga e papaguar e burrit, i kushtoi shumë më shtrenjtë.

Deri tani ndaj tij nuk është marrë asnjë masë.

@xalo.yilmaz0676

sizce doğru birşeymi yaptı #işçiler #emekci #ekmekparası #inşaat #işçilerkardeşdir

♬ orijinal ses - tiktokyayini

x