Shembet një mbikalim në Uashington (VIDEO)

24.06.2021 08:09

Shembet një mbikalim në Uashington (VIDEO)

Një urë për këmbësorë është shembur në rrugën ndërshtetëror 295 në Uashington, duke lënë të plagosur disa njerëz dhe bllokuar autostradën në të dyja drejtimet, thanë zyrtarët të mërkurën.

Chris Geldart, ushtrues i detyrës së nënkryetarit të bashkisë për sigurinë publike dhe drejtësinë, u tha gazetarëve se provat paraprake tregojnë se një përplasje që përfshinte automjete të shumta ndodhi 10 minuta para mesditës. Ura doli nga ankorimet e saj.

Hapësira u shemb në Kenilworth Avenue përpara Polk Street NE, DC Fire dhe EMS thanë në një cicërimë.

“Ne nuk kemi ndonjë shqetësim strukturor në lidhje me urën. Ajo u inspektua për herë të fundit në shkurt”, tha Kryetari i qytetit, Muriel Bowser.

Mbeturinat prej betoni dhe metali janë të shtrirë në gjashtë korsi të autostradës gjersa mbikalimi ka rënë edhe mbi disa vetura.

Pesë personat e dërguar në spital kishin lëndime jo-kërcënuese për jetën. Departamenti i Policisë Metropolitane në Uashington është në fazat e hershme të hetimit të shembjes, tha zëdhënësi i departamentit Alaina Gertz.

x