Të rinjtë australianë ngjiten në majë të ndërtesave pa pajisje sigurie (VIDEO)

25.06.2021 09:02

Të rinjtë australianë ngjiten në majë të ndërtesave pa pajisje sigurie (VIDEO)

Një grup të rinjsh që rrezikojnë vdekjen duke bërë ‘selfie’ në krye të disa prej ndërtesave më të larta të Australisë, janë tani nën hetim nga policia.

Sipas medieve të huaja, në një seri videosh të filmuara në fillim të këtij muaji dhe të publikuara në mediet sociale, burrat anonimë shihen në majë të ndërtesave të Gold Coast dhe të Sydney, po ashtu të objektit Story Bridge të Brisbane, pa ndonjë pajisje sigurie.

Një imazh tregonte ata në skajet e majës së ngushtë mbi ndërtesën 243 metra Pepers Soul në Surfer Paradise në Gold Coast.

@altitude.assassin

Find the full video on insta!! @deepcvr #fyp #goldcoast #surferparadise #urbex #TikTokAustralia #xycbca #lika #liker #follow

♬ Fast - Sueco the Child

@altitude.assassin

@deepcvr on the gram #fyp #ftp #brisbane #TikTokAustralia #follow #urbex #liker #xyzbca

♬ original sound - parisinc

x