Test psikologjik: Sa qen shihni në figurë? Zbuloni moshën tuaj mendore me anë të përgjigjes

05.09.2021 18:13

Test psikologjik: Sa qen shihni në figurë? Zbuloni moshën tuaj mendore me anë të përgjigjes

Shikoni me kujdes dhe vëmendjen figurën e mësipërme dhe përgjigjuni: sa qen shihni në foto?

 
Nëse shihni 4 qen
Nëse shihni 4 qen në foto, mosha juaj mendore është 20-25 vjeç. Ju jeni një tip artistik dhe letrar. Ju pëlqen t’i shikoni gjërat nga një perspektivë e re dhe shumë shpesh shkoni në koncerte dhe promovime librash.

Mjedisi i zhurmshëm nuk ju kënaq dhe doni ta mbani trurin të freskët me mendime të thjeshta.

Nëse shihni 5 qen
Nëse shikoni 5 qen, truri juaj është midis 25 dhe 30 vjeç dhe ju jeni mishërimi i thjeshtësisë.

Ju nuk doni t’i komplikoni gjërat, qoftë një lidhje dashurie apo gjëra të tjera. Rrethi juaj shoqëror është i vogël, kështu që shanset për të hyrë në telashe janë të vogla.

Nëse shihni 6 qen
Nëse shihni 6 qen në foto, mendja juaj është midis moshës 30 dhe 40 vjeç. Ju jeni pak të modës së vjetër dhe të kujdesshëm, por edhe një person të cilit njerëzit mund t’i besojnë.

Miqtë tuaj shpesh ju kërkojnë këshilla, sepse mendojnë se jeni të pjekur dhe të qëndrueshëm. Jeni një person me këmbë në tokë.

Nëse shihni 7 qen
Nëse shihni 7 qen, ju jeni një fëmijë. Jeni shumë naivë, të thjeshtë dhe të sjellshëm, njëlloj si fëmijët. 

x