Videoja e shtëpisë u bë një hit për shkak të iluzionit optik

21.02.2021 18:14

Videoja e shtëpisë u bë një hit për shkak të iluzionit optik

Një shtëpi që ndodhet afër aeroportit Bankstown në Australi në shikim të parë duket krejt e zakonshme.

Sidoqoftë, ndërsa kaloni me makinë pranë shtëpisë, duket sikur po kthehet edhe ajo.

Një grua postoi një video të këtij iluzioni optik në TikTok, dhe video shpejt u bë virale, duke grumbulluar mbi 1.6 milion shikime.

x