Arben Ahmeti: Rifat Jashari është motori i fushatës së Bekimit, në Skënderaj

17.09.2021 23:20

Arben Ahmeti: Rifat Jashari është motori i fushatës së Bekimit, në Skënderaj

Drejtori i Kanal10, Arben Ahmeti i ka reaguar ashpër analistit, Bardhyl Meta i cili tha së motori i fushatës zgjedhore, të Fadil Nurës, në Skenderajt është Sami Lushtaku.

Sipas Ahmetit nëse motori i Fadil Nures, është Sami Lushtaku, atëherë motori i Bekim Jasharit është Rifat Jashari, i cili është përfshirë në kërkimin ë votave për Bekimin.

Për më tepër ndiqeni përplasjen mes Ahmetit, dhe Metës, në Politiko.

x