Arrestohet një person në aeroportin ndërkombëtar “Adem Jashari”

22.07.2021 08:32

Arrestohet një person në aeroportin ndërkombëtar “Adem Jashari”

Policia ka njoftuar se gjatë ditës së djeshme ka arrestuar një person në aeroportin “Adem Jashari”.

 
Arrestimi i të dyshuarit u bë me urdhëresë të lëshuar nga Gjykata, dhe është dërguar në vuajtje të dënimit.

“ANP Adem Jashari, 21.07.2021-12:30. Në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata, është arrestuar një mashkull kosovar dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit”, njofton policia.

x