Bekim Jashari: Nuk kam prit që të shpifin për mua në fushatë (VIDEO)

14.10.2021 20:27

Bekim Jashari: Nuk kam prit që të shpifin për mua në fushatë (VIDEO)

Kryetari aktual i komunës së Skendrajt, Bekim Jashari, në emisionin ‘’Prime Time’’ në televizonin Kanal10 ka reaguar duke thënë se nuk e ka pritur do ketë një garë të tillë dhe duke u marrur me shpifje që janë duke i maltretuar qytetarët ku ata janë duke u ndjerë jashtëzakonisht keq.

‘’Nuk e pam pritë të ketë një fushtë të tillë e kam prit të jetë një fushatë të tillë sepse është ajo Drenicë që ka qenë gjithëherë’’, transmeton Portali.info.

Tutje Jashari tha se ne kemi punuar pastër në mandatin e tij dhe nuk ka qenë e nevojshme të behët një fushatë e tillë nga kundërkanidati i tij.

Jashari kandidon si kandidat i pavarur me moton “Ideal për Skenderaj”,në zgjedhjet e 17 tetorit./PORTALI.info/

x