Video të Thaçit me Biden: A po paralajmëron diçka Endriti?

17.01.2022 18:47

Video të Thaçit me Biden: A po paralajmëron diçka Endriti?

Endrit Thaçi, djali i ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçit, ka postuar një video të babait me presidentin e SHBA-ve, Joe Biden.

Video duket se është realizuar nga takimi Thaçi-Biden vite më parë.

Në nanë tjetër, ish-presidenti Thaçi po vazhdon të mbahet në paraburgim nga Gjykata Speciale në Hagë.

Atij i është mundësuar të vizitohet nga familjarët dhe nga miqtë e tij kohë pas kohe.

Kujtojmë se kohë më parë, Biden e kishte quajtur Hashim Thaçin “Xhorxh Ëashington i Kosovës”.

x