Familja Desku nga Klina bëhet me shtëpi të re nga “Jetimat e Ballkanit” (VIDEO)

14.05.2021 20:22

Familja Desku nga Klina bëhet me shtëpi të re nga “Jetimat e Ballkanit” (VIDEO)

Familja a Qamil Deskut nga Komuna e Klinës është bërë me shtëpi të re nga Shoqata Bamirëse “Jetimat e Ballkanit”, shkruan Portali.info.

Donatorë i kësaj shtëpie është komuna e Klinës më 5 mijë euro, dhe bashkatdhetari Avdyl Vahidi ,nga Maqedonia, si dhe donatorët tjerë nga Jetimat e Ballkanit.

Ndiqeni “E Premtja me Halilin” në Kanal10.

x