Familja Limani nga Ferizaj hyn në shtëpi të re të ndërtuar nga “Jetimat e Ballkanit"

11.06.2021 20:24

Familja Limani nga Ferizaj hyn në shtëpi të re të ndërtuar nga “Jetimat e Ballkanit"

Familja e Lulzim Limanit nga Ferizaj hyn në shtëpi të re të ndërtuar nga Shoqata Bamirëse “Jetimat e Ballkanit”, dhe donatorët e saj, ku komuna e Ferizajit ka participuar me 5000 euro.

Vlen të cekët se mysafir i këtij emisioni te “E Premtja me Halilin”, është futbollisti i kombëtares së Kosovës, Valon Berisha./PORTALI.info/

x