Gjoshi ‘godet’ Gërvallën: Ministrja e Kosovës është deklaruar e gatshme të dërgoj dëshmi në Gjykatën Speciale

03.05.2021 20:45

Gjoshi ‘godet’ Gërvallën: Ministrja e Kosovës është deklaruar e gatshme të dërgoj dëshmi në Gjykatën Speciale

Sekretari i Përgjithshëm i PDK-së, Betim Gjoshi ka ‘goditur’ ministren e qeverisë Kurti, duke thënë se ministrja e Kosovës është deklaruar e gatshëm të dërgoj dëshmi në Gjykatën Speciale, kundër Thaçit dhe të tjerëve.

“Ka ministra që kanë thënë, se janë të gatshëm, dhe se janë tuj bo përpjekje të çojnë dëshmin në Gjykatën Speciale, duke aluduar për kryediplomatën e Kosovës, Donika Gërvallën, tha Gjoci në Prime Time në Kanal10.

Sipas Gjocit, Gërvalla këtë e ka deklaruar në një nga televizionet e Kosovës.

x