Ish pjesëtari i UÇK-së: Pas lëndimit nga granata, ndihmën e parë ma dha Nasim Haradinaj

14.05.2022 21:06

Ish pjesëtari i UÇK-së: Pas lëndimit nga granata, ndihmën e parë ma dha Nasim Haradinaj

Ajet Potera, ish pjesëtari i UÇK-së i ftuar në “Përtej Tregimit” në Kanal10 ka folur për sfidat dhe sakrificat gjatë luftës së fundit në Kosovë.

Potera ka ndarë me shikuesit shumë detaje nga masakra e Makofcit,dhe tmerrin e e kësaj masakre tek civilët e fshatit Makofc.

Ndër shunë sakrifica të tjera, Potera ka rrëfyer rastin kur u lëndua nga granata, duke thënë se Nasim Haradinaj është ai që ia kishte dhënë ndihmën e parë pas lëndimit.

Potera ka shprehur pakënaqësi shtetërore karshi familjarëve të rënëve për liri. “Nuk po bëhet sa duhet për ta”/Portali.info

x